wo. 10 oktober: Workshop Waterdichte Douchevloeren (in samenwerking met Geberit e.a.)

 

Waterdicht vertrouwen in doucheafvoeren

Open inloopdouches zijn esthetisch en mateloos populair. Natuurlijk heeft dit voordelen ten opzichte van een douchebak, maar er zijn ook aandachtspunten. Betegelde douchevloeren dienen jarenlang volledig waterdicht te zijn. Hoe maakt u een gegarandeerde waterdichte douchevloer?

 

 

Bezoek het seminar ‘Waterdicht vertrouwen in doucheafvoeren’ op woensdagmiddag 10 oktober 2018 in Nieuwegein en kom alles te weten over dit onderwerp. Maak de oplossing waar uw klant recht op heeft. Ton Borrenbergs, voorzitter van de NITA (de Nederlandse Innovatieve Tegel Academy) en Andy van Oijen, trainingsmanager Geberit vertellen u alles over:

 

·         Praktijksituaties

·         Gebruik van juiste materialen

·         Correcte verwerking

·         Werkwijze van verschillende lijmsystemen

·         Afschot

·         Trilling en geluid

·         Afvoertype

·         Afvoersystemen

·         Aansprakelijkheid

 

Het seminar wordt georganiseerd door Geberit. Docenten van NITA werken gaarne aan door fabrikanten georganiseerde seminars mee, maar tekenen daarbij aan dat – conform hun missie – bij hun presentaties en trainingsonderdelen, merkonafhankelijkheid centraal staat. In hun presentaties zullen zij zich ook niet tot producten van één merk beperken, maar ook alternatieven laten zien.    

Aanmelden kan bij Geberit via  DEZE LINK!